Yritys

Finnsampo on teollisuuden suunnittelupalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista suunnitteluosaamista asiakkaidensa tuotekehitysprojekteihin ja investointiprojektien suunnittelutehtäviin. Suunnittelutoimintamme pääalueita ovat koneenrakennus-, prosessi-, sähkö- ja automaatiotekniikka.

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa suunnittelun vaiheissa, alustavista hankeselvityksistä esisuunnitteluun ja toteutussuunnitteluun saakka. Asiakkaitamme ovat useat merkittävät konepajateollisuuden yritykset, teollisuuden tuotantolaitokset sekä korkean teknologian kasvuyritykset.

Suunnittelupalvelua yli 20 vuotta

Oy Finnsampo Ltd on perustettu Jyväskylään 1994 ja Finnsampo Engineering Oy Lahteen 1995. Finnsampo yhtiöitten liiketoiminta Jyväskylässä ja Lahdessa myytiin 1.9.2015 yhtiön vähemmistöosakkaiden perustamalle uudelle yhtiölle. Henkilökunta siirtyi uuteen yhtiöön vanhoina työntekijöinä. Uuden yhtiön nimeksi tuli Finnsampo Oy.

Palveluksessamme työskentelee noin 20 teknisen alan ammattilaista Lahdessa ja Jyväskylässä. Monipuoliset suunnitteluohjelmistot yhdistettynä korkeaan suomalaiseen osaamiseen varmistavat projektien toteutuksen parhaalla mahdollisella tavalla. Menestyksellisen suunnittelutoimintamme perustana ovat monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito ja pitkäaikaiset luottamukselliset asiakassuhteet.

Suunnittelun asiantuntija palveluksessanne - ota yhteyttä!