Toimialat

Työkoneet ja hyötyajoneuvot

Meillä on monipuolinen osaaminen työkone-, hyötyajoneuvo- ja vesikulkuneuvotekniikan eri osa-alueilta ja pitkäaikaiset asiakassuhteet useiden valmistajien kanssa.  

Koneet ja tuotantotekniikka

Finnsampolla on laaja valikoima teknisen suunnittelun palveluita koneenrakennuksen ja tuotantotekniikan toimialoille. Suurimmat asiakasryhmämme ovat koneiden ja laitteiden valmistajat, tuotantolaitokset sekä tuotantolinjojen laitetoimittajat. Meillä on monipuolisen kokemuksen tuoma vankka ammattitaito koneiden ja laitteiden suunnittelussa sekä tuotantotekniikassa. Palvelemme asiakkaitamme teollisuuden investointiprojekteissa ja tuotekehityshankkeissa, yksittäisistä projekteista jatkuvaan tuotekehitykseen.

Laitokset ja prosessiteknikkaa

Prosessiteollisuuden toimeksiannot muodostuvat tyypillisesti prosessilaitteiden suunnittelusta.

Korkea teknologia

Finnsampo tarjoaa kasvavien teknologiayritysten tuotekehitystoimintaa tukevia konsultointi- ja tuotekehityspalveluita. Monipuolinen osaamisemme auttaa asiakkaitamme teknisten innovaatioiden ja uusien teknologioiden tekniseen kehitykseen liittyvissä kysymyksissä alkuvaiheesta lähtien.

Palveluvalikoimamme kattaa tuotekehitysprosessin konseptisuunnittelusta, käyttöönottoon, ylläpitoon ja elinkaarisuunnittelun asti. Erikoisosaamistamme ovat vaativien teknologiaratkaisujen mekaniikan kehitys sekä tarvittavan sähkö- ja ohjaustekniikan suunnittelu. Asiakkaamme toimivat Cleantech-toimialalla sekä nanoteknologian sovellusten kehittämisessä.