Suunnittelun asiantuntija

Finnsampo on teollisuuden suunnittelupalveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka tarjoaa monipuolista ja korkeatasoista suunnitteluosaamista asiakkaidensa tuotekehitysprojekteihin ja investointiprojektien suunnittelutehtäviin. Suunnittelutoimintamme pääalueita ovat koneenrakennus-, laitos-, sähkö- ja automaatiotekniikka.

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa suunnittelun vaiheissa, alustavista hankeselvityksistä esisuunnitteluun ja toteutussuunnitteluun saakka. Asiakkaitamme ovat useat merkittävät konepajateollisuuden yritykset, teollisuuden tuotantolaitokset sekä korkean teknologian kasvuyritykset.

Palveluksessamme työskentelee noin 20 teknisen alan ammattilaista Lahdessa ja Jyväskylässä. Monipuoliset suunnitteluohjelmistot yhdistettynä korkeaan suomalaiseen osaamiseen varmistavat projektien toteutuksen parhaalla mahdollisella tavalla. Menestyksellisen suunnittelutoimintamme perustana ovat monipuolisen kokemuksen tuoma ammattitaito ja pitkäaikaiset luottamukselliset asiakassuhteet. Suunnittelun asiantuntija palveluksessanne!

Finnsampo lyhyesti

Toimipaikat:

Lahti, Jyväskylä

Perustettu:

1994

Henkilöstö:

noin 20

Y-tunnus:

2704498-6

Ajankohtaista

Liiketoiminta

Finnsampo yhtiöitten liiketoiminta Jyväskylässä ja Lahdessa on myyty yhtiön vähemmistöosakkaiden perustamalle uudelle yhtiölle. Uusi yhtiö on aloittanut toiminnan nimellä Finnsampo Oy 1.9.2015.

Suunnittelupalvelua 20 vuotta

Finnsampo Oy on perustettu Jyväskylään 1994 ja Finnsampo Engineering Oy Lahteen 1995, joten olemme tarjonneet suunnittelupalveluita jo 20 vuotta.

Finnsampon nettisivut päivitetty!

Nettisivujen ulkoasu on saatettu vastaamaan entistä paremmin Finnsampon todellista luonnetta. Modernin mutta pitkät perinteet suunnittelualalla omaavan yrityksen monipuolisten suunnittelupalveluiden eri osa-alueet on huomioitu nettisivujen rakenteessa. Selkeä ja pelkistetty ulkoasu tekee sivuista helposti luettavat ja tiedonhaku käy helposti. Sivuja päivitetään sitä mukaa kun materiaalia valmistuu.