random image  

Monipuolista suunnittelupalvelua

Finnsampo tarjoaa koneenrakennus- laitos-, sähkö- ja automaatiotekniikkaan suunnittelupalveluita sekä suunnittelutoimintaa tukevia lisäpalveluita tuotekehitys- ja investointiprojekteihin.

Laaja palvelutarjonta mahdollistaa asiakkaittemme kokonaisvaltaisen palvelun suunnitteluprojektien kaikissa vaiheissa. Asiakkainamme on sekä pieniä että suuria paikallisesti ja kansainvälisesti toimivia yrityksiä. Osalla asiakkaistamme teemme satunnaisesti suunnittelua, osalle suunnittelupalvelujen jatkuva käyttö on osa strategista yhteistyötä. Monipuolisten suunnittelupalvelujen ansiosta asiakas voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja parantaa samalla suunnittelun laatua sekä vähentää kustannuksia.

Suunnittelupalvelut auttavat yrityksesi toimintaa monella tapaa.

Useille yrityksille suunnittelu ei ole enää ydinliiketoimintaa, meille se on. Autamme asiakkaitamme keskittymään siihen, missä he ovat parhaita. Me vastaamme suunnittelusta.

Jos suunnittelulle ei ole jatkuvaa tarvetta, sen tekeminen itse ei ole järkevää. Suunnittelupalveluja käytettäessä suunnitteluun liittyvät kiinteät kulut jakautuvat usean yrityksen kesken. Suunnittelupalvelujen ansiosta suunnittelukapasiteettia voidaan lisätä tai vähentää tarpeen mukaan.

Tehtävänämme on pysyä suunnittelualan eturintamassa ja hyödyntää uusimpia menetelmiä ja ohjelmistoja. Asiakkaidemme ei tarvitse investoida ohjelmistoihin ja tietotekniikkaan, joka voi jo huomenna olla vanhentunutta. Suunnittelupalveluiden avulla asiakas saa aina käyttöönsä uusimmat ohjelmistot ja nykyaikaiset, tehokkaat suunnittelumenetelmät.

Suunnittelupalveluita käyttämällä suunnittelukustannuksista saa selkeän kokonaiskuvan. Budjetointi on helppoa, samoin kustannusten hallinta.